6 Ağustos 2019 Salı

Akşener, Ülkü Ocaklarına niye vurdu?

"Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret eden Akşener, çocukları çok sevdiğini belirterek onlarla hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Ancak çocukların elleriyle kurt işareti yaptığını gören Akşener, ellerini indirmeye çalıştı. Akşener, çocuklara DYP selamı vermelerini öğütledi. (9 Ekim 1997- Milliyet)                                                       
Neval Kavcar
MHP’ye daha önce gelen bir DYP’li aracılığı ile kapak atmıştı. Ülkücü geçmişi yok. Asena falan denirken birden Ülkü Ocaklılara “haydut” dedi. Niçin?

Öncesinde sürüyle vukuatı vardı. Meclise ilk kez adım attıktan hemen sonra İçişleri Bakanı olması(6 ay ve sürekli bunu pazarlaması), Erbakan’a evrakın üst nüshasını imzalatıp, alt tayin listesini değiştirip Demirel’e götürmesini unutmadık. Yeri göğü bilmeyen Meral Hanıma bunu kim yaptırmıştı?

Çiller’in kurucusu olduğu ‘Şehit anaları vakfının” da yöneticisiydi. Kamuoyunu yanıltmıştır. (2) 28 Şubatta askere kafa tuttuğu külliyen palavradır. Ocaktan yetişip ülkücülüğünü pazarlayan bir kesimin aksine, o hiç ülkücü olmadan borsasını kurmuştur.

En son MHP’nin başına geçirilmek istendi. Eksen kaydırılacak, “ülkücülük” bitirilecekti. Nurettin Veren’in “biz bakan yaptık” demesi, Mümtazer Türköne’nin Akşener’i keşfi sonra da, Akşener’in Erdoğan’a “Türköne’nin bırakılması için fax” çekmesi ilginç değil mi?

Akşener’in  “Ülkücülere haydut” demesine şaşmamalı O bir matruşka. Şu vakte kadar” ülkücülük üzerinden MHP’den oy devşirme çabasını bırakıp, hangi sebeple Ülkü ocaklılara(hatta MHP tabanına) “haydut” dedi? Yeni plan nedir? Önemli olan o.

HDP-CHP’li ortak PKK açılımı için tabanı mı hazırlıyor dersiniz? Başka bir şey mi?  

İç kamuoyunu kifayetsiz siyasiler bulandırırken, ABD “Fırat’ın doğusuna operasyon kabul edilemez. Engelleriz” dedi. CHP-İP-SP’den tık yok. Devleti bölmekten bahseden HDP rahatça siyasetini sürdürüyor. Vatandaşı da Kaz Dağları ile oyalıyorlar. İmamoğlu’ysa Cumhurbaşkanı rolüne başladı bile. Kanada Büyükelçisini arayıp “Kaz Dağları hakkında görüşmüş.”

ABD planı, basit şekilde ilerliyor. 
***
Kaynak: Telefon dinleme skandalı (1)

Temiz toplum ışığı yanacak mı-U.Dündar (2)

Casusluğu Akşener'in salonda unuttuğu not ortaya çıkardı – S.Ergin (3)

Akşener'in hakkında yürüyen soruşturma neyse, bir an önce öğrenelim. Geç gelen adalet, adalet olmadığı gibi devlete zarar veriyor. 

                           Bakan Akşener, Başbakan Erbakan'ı kandırdı    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder