19 Nisan 2019 Cuma

Mesela; MİT tesisinin detayı ne olacak?


Neval Kavcar
Siyasetle ilgisi yokken 2006 yılında CHP’ye üye oluyor. 2009’da Beylikdüzü CHP ilçe başkanı oluyor. İki yıl sonra 2011’de FB şike davası başlıyor. Aziz Yıldırım tutuklanıyor. Aynı gece Samanyolu Tv’de CHP İlçe başkanı Ekrem İmamoğlu “şike kanıtlanmıştır” diyor.
                                                    
Kendisi o sırada CHP Beylikdüzü ilçe başkanı. 2014’de Belediye başkanı oluyor. CHP’li belediyeleri inek gibi sağan Erkan Karaarslan Beylikdüzü’nde de var. Kendisi kaçak ama başkanlar için soruşturmalar açılmış. 2016 darbe girişimin ardından Ekrem Bey için FETÖ üyeliği soruşturması da sürüyor. Dosyası halen açık.

Ekrem Bey mazbata sonrası ilk talimatı veriyor. “Veri ve alt yapısının” kopyasını istiyor.. Üç kişi de dışarıdan. “İBB'den kopyalanan veri tabanında MİT tesislerinin tüm detayları, askeri tesislerin tüm detayları ve Cumhurbaşkanlığı dahil tüm devlet kurumlarının İstanbul yerleşkelerinin detayları da ..” var.

Akla hemen FETÖ’nün istihbarat düşkünlüğü geliyor. Konumuz ile ilgisi yok, ama endişelenmemek elde değil.

Mahkeme kararıyla veri kopyalama durduruluyor, savunması alınacak. Resmi dairenin verilerini kopyalama emri veren İmamoğlu’na dava açılmalı. Sözde “uzman” denilen kişilere resmi verileri açıp, güvenlik zafiyeti oluşturduğu için.
                                                               

Not: "Mahkeme verileri kopyalamayı" durduruyor. Ama Veri kopyalayanların eline daha ulaşmamış, nasıl bir şeyse? Canan Kaftancıoğlu söylüyor. Veriler uçmuş. Kim oldukları belirsiz dışarıdan 3 kişi veriyi almış. Ne olacak şimdi?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder