25 Kasım 2018 Pazar

Sırat Köprüsünde günah işlenmez

                                               

Neval Kavcar
Ülkenin bozulan ayarlarını, her türlü menfaatçiye, kriptoya, yedi düvele rağmen mücadele etmek için doğmuş olanlar zorluğa göğüs geriyor. Çanakkale’de düşmana geçit vermiyor, İstiklal Savaşında işgalciye her yeri dar ediyor.

Bilirsiniz “zaman mekân yoktur.”
Aynı manevi savaş devam ediyor.

Onlar zor zamanın insanıdır. Tarihin her döneminde. Şuna buna bakmaz. Bulunduğu konumu sürdürmek için susmaz. Binlerce yıllık Türk tarihinin bu yüzyılda merkezinin Türkiye olduğunun şuurunda ömrünü, geleceğini harcamışlardır. Birlikte yürüğü alperenler şehit olmuş, hayatları kararmış durmamış, susmamışlardır.

Devlet ayakta dursun diye her türlü tefrikaya, saldırıya, hainliğe rağmen yerlerinde yıldız gibi parlamaya devam etmişlerdir. Zorluklarda sinip, tek bir twit atmayıp çakal gibi bekleyenler de, ortalık durulunca kurdukları iyi münasebetlerle, her daim aslan payını dişlemiş, ego okşamışlardır.

Rus Büyükelçisini öldüren Mert Altıntaş tipindeki kriptoları yerel-küresel koruyup kollayanlara rağmen, Türk Milletinin ilelebet yaşaması dualarımız ve mücadelemizdir elbet.

Bitleri kanlananlar görülmüştür ki, köprüden geçene kadar “dayı” diyor. İflah olmuyor-lar. Anlaşılmıştır ki, sonun başlangıcına yürüyorlar.

Hülâsa; Levh-i mahfuzda ne yazılı ise onu göreceğiz.
İnşallah tarih, hayırlı tekerrür eder.

25 Kasım 2018

Not:Adalet Bakanlığımız önemli çalışmalar yaptı. Seçime kadar Meclis’in gündemindeki yoğunluğu hesap ederek, af tasarısına seçimlerden sonra bakılır.” N.Kurtulmuş

                          Bakın bakalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder