20 Kasım 2018 Salı

PKK-FETÖ ile mücadeleyi NATO öğretecek

 
Neval Kavcar
Helal olsun NATO'ya diyeyim önce.
Eski Türk Ocakları genel başkanı Nuri(Nurettin) Gürgür'ün TEPAV kurucu üyesi olduğunu yazdıktan sonra istifa etmişti. (1)

TEPAV, TESEV’le baba bir kardeş ve Soros’un küreselleşmesini dayatıyor. ABD’nin bölgesel, liberal görüşlerini yayıyor. Meselâ TEPAV, Filistinliler için Cenin Projesi başlatmıştı, altı yıl önce yazmıştım. Cenin Barış Projesi, RAND’ın Filistinlileri yurdundan edeceği bir projenin prototipi gibiydi. RAND, Pentagon'a projeler sunan bir kuruluş.

Filistin’i ortadan ikiye yaracak ve İsral’in giremediği yerlere girmesini sağlayacaktı o proje. TEPAV, Kürt açılımı gibi BOP projelerine de destek verdi. Peki TEPAV’ı kuran kimdir? TOBB. Yani Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, garibim esnafımın kurduğu odaların tepesinde, Rıfat Hisarcıklıoğlu var. Buyrun kurucu üyeleri.. (2)(Madde 8- a )

TEPAV, TESEV ile ortak projeler yürütmüştür.
Mevzu derin. Küreselleşmeci TEPAV’ın kurucu üyesi olan eski Türk Ocakları genel başkanı Türk Milliyetçileri otağı!!!Nuri Gürgür’lü(şimdi de gölge başkan olduğu iddiası var) dönemde “Kürt açılımına” destek vermek için yazdığı “Korsika modelini” hatırlarsınız.

Uzun lafın kısası TEPAV-YATA işbirliğinde seminer yapılacak. YATA neydi? Gündeme İyi Partide eski genel başkanının siyaset yapmasıyla girmişti. Nihat Genç “NATO milliyetçileri” demişti onlara. Türk Atlantik gençlik konseyi. Askeri bir örgüt olan NATO’nun üyesi tüm devletlerde bu gençlik örgütleri mevcut. Bizdekiler “ülkücü görünümlü” tipler.

Devlet öyle bir sarılı vaziyette ki, garip esnafın TOBB’u ile Türk Atlantik gençlik konseyi semineri yapılacak.(3) Türkiye’deki tüm darbelerin altında olan NATO değil mi? SOROS, TESEV ile iç içe değil mi?

İşte o tanıtım: “YATA Türkiye 3 yıl aradan sonra TAYS (Turkish Atlantic Youth Seminar) etkinliklerini yeniden gerçekleştiriyor. TAYS 2018’in 29-30 Kasım tarihleri arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğiyle İstanbul Levent TOBB Plaza’da gerçekleşecek olup TAYS 2018 : The Changing Threats and the International

Bu seminer, geçtiğimiz 11-12 Mayıs arası yapılacakken iptal edilmiş. Etkinlik YATA üyelerine. Dışarıdan katılmak için başvuru gerekiyor.

“Uluslararası değişen tehditler”  başlığını iki gün işleyecekler. PKK’yı, YPG’yi, FETÖ’yü organize eden NATO, TOBB’la birlikte bunları nasıl alt edeceğimizi işleyecek.

Boğazımıza kadar b.kun içindeyiz.
Debelenemiyoruz bile.

             (3) http://www.yataturkey.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder