17 Mayıs 2018 Perşembe

Kudüs mitingi, zulme başkaldırıdır


Neval Kavcar
Bölge ateş topuna dönmeye hazır. Yıllardan beri Müslüman-Türk kanı hiç durmuyor. Yedi düvel çetesini etrafına toplamış, dağdan gelip bağdakini kovuyor. Osmanlı bakiyesi topraklarda gözyaşı dinmiyor. Birinci Dünya savaşı sonrasında kurulan devletçikleri sürekli harmanlıyor. Hedef önce Türkiye, sonra İran ve Rusya. “Sözde Kürdistan” kurma projesinin ilk amacı İsrail’e kalıcı üs inşası. Bu vesile ile Türkiye, İran’ı da hançerleyip tarihsel geleneği olan ulus devletleri parçalayarak, kontrolleri altına alma peşindeler.

Dünya’nın merkezi kabul edilen Anadolu’dan Türk Milletini sürmek istiyorlar. Türkiye parçalanırsa, ne Arap kalır, ne Kürt, ne de Müslüman coğrafya. Bunun içinde Asala, PKK, DAİŞ ve FETÖ terör örgütlerini dönerli kullandılar. Kendi aralarında başlayan 1. Dünya Savaşında, en büyük paylaşım Osmanlı topraklarında oldu.

Filistin halkını tel örgülerin ardına hapsederek tecrit edip, ölüm yağdıranlar, on yıllardır “soykırıma uğradık” diye başımızın etini yiyen Yahudiler. Müslümanların ilk Kıblesi Mescid-i Aksa’ya Müslümanları sokmuyorlar. İsrail merkezli terör faaliyeti ile bölgede huzur bırakmayanların son adımı Kudüs’ü başkent ilan etmeleri.

Görünen o ki, savaş kazanının altına odun yığanlar, çakmağı da çaktı. Irak seçiminde Türkmenlerin yoğun yaşadığı yerlerde seçim ihlali yapılması üzerinde, meydanlarda eylem yapılıyor. İstedikleri çok demokratik bir hakkın tesisi. “Sandıklarımız sayılsın” diyorlar. Başbakan İbadi’nin bu yöndeki girişimi umarız ki Türkmenlerin gerçek oyunu milletvekilliğine yansıtır.

İsrail Filistinlilere ateş kusuyor, Türkmenlerin sandıkları sayılmıyor, aziz vatan ekonomik- siyasi kıskaca alınmış, hâl böyle iken BOP’un proje başkan adayları ve cebine üç kuruş dünyalık para konmuş muhteremler milleti nasıl raydan çıkarırız peşinde koşuyor.

Allah onları kulvar dışı bıraksın, Türkiye’yi güçlü ve geleceğine hakim kılsın inşallah. Kudüs Mitinginde olamasak da, ruhumuz o büyük hengamede at koşturacak. Hayırlara vesile olsun dualarımızla.

Not: Türkmenelitv’yi açıp, “Kerkük-Bağdat yolu demokrasi nöbetini” seyrediyoruz . Allah yâr ve yardımcıları olsun.
***

AKŞENER’İ ATATÜRKLEŞTİRMEK HADSİZLİĞİ, YAĞDANLIKLIĞI

Yusuf Halaçoğlu bulunduğu yerlere torpille geldiği için, İyi Parti gibi yedi düvel projesinin mokunda altın aramaya devam ediyor. “Meral Akşener Cumhurbaşkanı seçilip, İYİ Parti iktidara geldiği zaman Atatürk'ten sonra ilk defa Türkiye'yi Türk milleti yönetecek” demiş. “Yazık sana” dedim. FETÖ, büyük kulüp üyesi, mason, Komünist, Sorosçularla parti kurup, o bataktan nasıl Türk Milleti çıkarabiliyor diye.

Konuştukça batmanın en güzel örneği Halaçoğlu.. Yeniçağ yazarları daha önce Koray Aydın’ı Atatürk yerine koymuşlardı, Halaçoğlu FETÖ’cü Emre Uslu ile gülüşerek adaylık muhabbeti yapan Akşener’i Atatürkleştiriyor. “Oha” diyeceğim olmayacak. Ne diyeceğimi bilemedim valla.

Halaçoğlu’na göre milli demek İsrail’i Dünya’ya hakim kılmaya çalışan türevleri ile hareket etmek demek anlaşılan.  “Türkiye’nin kontrol etmediği gerekçesiyle mason kulüplerini kapatan Atatürk nerde, Büyük Kulüpçüyü, Rotaryci  bilmem ne gravürcüsünü partiye alan hanım nerde? Yuh yani.

“Daha Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen Demirtaş’ın affını talep eden Meral Hanım 25 Haziranla birlikte çöpe gidecek. Tamam da, Özdağ-Halaçoğlu ne olacak?

Muhtemel, kesin bir yerden aday olup, CHP’nin sırtından kıymetli p.polarını güvene aldılar. Halk.tv sevgisi de oradan geliyor hepsinin. CHP tabanına şirin görünme durumundan.

Akşener seçilecekse, Şenol Bal, Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu, Koray Aydın bakan olacaklar demektir. O halde niçin vekil adayı oldular?

Bu arada Halaçoğlu Atatürk’ten sonra ilk kez ülkeyi Türk Milleti yönetecek diye üfürüyor ama onu da lanse eden partinin resmi yayın organı Yeniçağ ve böyyük milliyetçi yazarı Arslan Bulut, NATO ile nasıl olacak o iş anlatsınlar bakalım.
*** 

NE ASENA, NE TOMRİS.. OLSA OLSA THE MERAL

İP’i hiç gündeme almamak gerekir diyorum. Bunun içinde, yanar dönerlerinden uzak durmak gerekir. Böyle giderse Yeniçağ’ın gerçek sahibi acaba kim diye düşünmeye başlayacağım.

FETÖ’cü bilmem kim “Almanya’da Merkel,i Türkiye’de Meral” twitini ilk kez attığında, peşine acaba kimler takılacak demiştim. Y.Selim Demirağ takılmış. Hatta kendini aşmış, sözde çevredekiler “Tomris” Akşener’e demiş.

İP’in parti programına, kurucu üyelerine, güdülen stratejilere bakılacak olursa Akşener’den olsa olsa olsa “The Meral” olur ancak.


 18 Mayıs 2018

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder