16 Mayıs 2020 Cumartesi

Ventilatöre bağlı Koronavirüslü bir hasta

Neval Kavcar
Sözde ‘ulusalcı” yazar “yandaş tetikçiler tarafından linç ediliyorum, villacığım 2+1" diyor. Villacığın olduğu tesisin kendine ait plajları var, hemşiresi, doktoru, yat limanı var.. Vatandaşa ait olması gereken o plajcıklara, site bir şekilde el koymuş. Ne de olsa sitenin kurucuları 12 Eylül generalleri. 

Tüm kuralı bu zihniyet koyuyor velhasıl. “Tetikçi, diyorlar, yandaş, diyorlar..” Ne derlerse o doğru. Kendileri tarafsız, demokrat. İktidar olamasalar da hep muktedirler. Odaların, baroların tepesine çökmüşler, hayatın her alanını doldurmuşlar. 

Basın ellerinde atanmış köşe yazarları var, hükumet yıkıp, hükumet kuruyorlar. Reklam şirketi ellerinde istediklerini kalkındırıyorlar, yerel zenginler onlardan Gezi olaylarında otellerini açıyorlar, dizi sektörü ellerinde birilerini yıldızlaştırıyorlar. O adları tepe tepe kullanıyorlar sonra. Tepki olduğunda ekipçe avukatlığına soyunuyorlar.

Deprem oldu durmadılar, ülkenin güvenliği için Suriye’de yedi düvelle mücadele edildi diken gibi battılar. Libya ile anlaşma yapıldı daha hırslandılar. Koronovirüse karşı sağ kalma mücadelesi veriyoruz, CHP yeni oluşumlara kaç vekil verelim ki, “iktidar düşsün” planı yapıyor.

Velhasıl, CHP farları yakmış üzerimize geliyor.
Ventilatörün fişini çekme derdindeler.
Şu saatten sonra hayırlısı artık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder