2 Mayıs 2020 Cumartesi

Atatürkçülük, kârlı meslek dalı oldu - Yılmaz Özdil'den parsel kaydırma

                                                                             
Neval Kavcar
Bizim muhalifler ABD iç siyasetine de müdahil oldu. Türkiye’nin zordaki devletlere gönderdiği, tıbbi malzeme bunlara dert oldu. Önce “dışarıya maske var, bize yok” yaygarası kopardılar. Depremde böyle, İdlip’te böyle, 15 Temmuz darbe girişiminde böyle.. Koronavirüs’te böyle. HDP işbirliğinde böyle.

Neyse efendim, uçağın tekerleği ABD’de aprona değer değmez, Pentagon “ABD’nin PKK’ya yardım resmini yayınlandı.” Seçimde Trump’un kazanması istenmiyor. Türkiye’de bu vesile ile vurulmuş oluyor. Peki ABD, PKK’ya ilk kez mi yardım ediyor? Hal böyle iken, PKK partisi ile seçime girenler kim? Mesela Yılmaz Özdil bunu eleştirdi mi hiç? Hayır, çünkü kendisi parsel kaydırmak, ticari alana villa yapmak ve sınıf atlamakla meşgulmüş.

Yılmaz Özdil’in “1 Mayısların gerçek bayram olması için sınıf bilincinin kökleşmesi gerek” demesinin ardından, tapusu eşinin üzerinde olan Bitez’deki ticari alanın evrim geçirerek nasıl hem deniz kenarına kayıp, hem de konuta evrildiğini öğrendik. (Evrime inansak mı? J)

Sınıf bilincinden bahseden Yılmaz Özdil’in, parsel kaydırarak denize yasladığı arazideki saray yavrusunun fiyatı 6 milyon dolara fırlamış. Atatürkçülük, ne karlı meslek olmuş.

Şimdi ne olacak? Yılmaz Özdil, sağır pozisyonu alacak.

Not: 1- 6 Milyon dolarlık villanın, takriben Türk lirası karşılığı 40 milyon lira.
        2- Mülk eşine tapulu, zavallı Yılmaz ne yapsın?
        3- Ticari alan vasıflı alana kaçak yapılmış villa.
        4- Hülya Özdil sonra imar affına başvurmuş.
        5- İmar affıyla ticari alan konuta çevrilmiş.
       
Kaynak: http://www.haber7.com/guncel/haber/2970376-yilmaz-ozdilin-villa-skandali-buyuyor-yeni-bilgiler-ortaya-cikti

Ortalık Yılmaz Özdil'in parsel kaydırması, ticari alanın nasıl olup da konuta çevrildiği mevzusu ile yıkılırken Y.Özdil "mahya Işıklarını" yazmış, ertesi gün. Kahraman sosyal demokratlarda aynı onun gibi havaya bakıp "aa, bak kuş geçiyor" diyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder