14 Nisan 2019 Pazar

Yandaş medya kendi cephesini vuruyor ve YSK


       Henüz sayım sürerken, Türkiye Gazetesinin bu haberi habercilik midir, tesadüf müdür?  Yoksa YSK'nın vereceği düşünülen kararın öncüsü müdür?  YSK...YSK...?? Ve bu haberi vermekte acele etmeyi  habercilik olarak mı görmeli?
                                
Neval Kavcar
Artık “sözde yandaş mı desek acaba?”
Yıllarca “yandaş” dediğimiz AKP’li yazarların, medya, sözde iç muhasebe içinde çapraz ateş açıyor..İstanbul için “evet hile var ama rakiple niye aradaki fark az” “İmamoğlu kazandı” diyor-lar. Hem de sayım sürerken.(Star Gz)

Türkiye Gazetesinde “İmamoğlu’na mazbata verilecek” haberi, İhlâsın satışa geçtiğinin işareti. Sözcü-İhlas medya gibi patronu yurt dışında ikamet edenler ya yurda dönsün, ya da şirketlerine kayyum atansın. İnşaat firması değil ki bu medya. Üstelik Sözcü'nün patronu kaçak? İkameti Türkiye gösterip basın kuruyorlar, ara ki bulasın. 

Şu an itibariyle, yedi düvel destekli ittifakın vurucu timi-algı operasyon merkezliğini Oda.tv yapıyor. Ne ilgisi var diyeceksiniz ama öyle. 
***
Türkiye gömülmek istenirken yandaş-lar çukur kazıyor

ABD yerel tüm güçlerini Erdoğan’ı değil AKP’yi düşürmeye hasretmiş durumda. .Yedi düvele karşı her türlü savaş yaşanırken, AKP içindeki bazı mihraklar hareketlenmiş gibi. Türkiye gazetesinin fitnesi onun işareti. “Yanlışlık oldu, iyi niyetliyiz” gibi söylemler kabak tadı vermeye başladı.

Yine Star’dan Sibel Erarslan, AKP'yi suçlamış.

ABD, AKP’yi gözden çıkardı. ABD menfaatini baltalayan milli adımlardan rahatsız.
Çaktırmadan inmiş bazı yazarlar ve medya, hala trende rolü yapıyor.  Ve onların üzerinden serbest atış başlamış durumda. Erdoğan'ın da dediği gibi bu durum hayatın her alanına hızla yayılıyor.

Cumhur İttifakı seçim hileleriyle nasıl vurulduysa, yakında daha büyük saldırı gelebilir. Cephe içinden açılan dost ateşi işaret fişeği gibi adeta. Onca hileye rağmen İmamoğlu reklam çalışması umalım ki, YSK'nın kararına zemin için değildir.
                                                                    

Not: Ekrem İmamoğlu reklamı sürüyor. Bir gün yandaş yazar "kazandı" diyor, ertesi gün söylediği haber oluyor, maça gidiyor taraftar ona tezahürat yapıyor. Gezi olaylarının farklı versiyonu gelişiyor. Reklam çalışmasının hedefi, geleceğin Cumhurbaşkanı adayı olarak topluma tanıtılmasıdır. Tutmazsa, CHP genel başkanı olacak. 

Ankara Belediye meclisindeki olaylarda Gezi'ye hazırlık gibi. Mansur Yavaş gidici olduğunu bildiği için ortamı gerecek kararlar alıyor. Mahkeme kararına kadar Cumhur ittifakı farklı yok izlemeli.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder