31 Ocak 2019 Perşembe

Soros, kaldıracı İzmir'e dayadı

                                                                     
Neval Kavcar
İstanbul'da başarılı olamayan Soros kaldıracı İzmir'e dayadı. CHP üzerinden desteği de Tunç Soyer olarak ayarladı. Proje adayla yeni bir deneme yapabilir. İP'de buna teşne. İzmir'de Tunç Soyer desteği ile puan kaybeden Akşener, sözde HDP kazanmasın diye Iğdır'da aday göstermeyeceğini açıkladı.

Tunç Soyer konuştukça batıyor. Bu tipler yaygın şekilde partiler içinde var. Baksanız anlarsınız hep aynı. Sakal-bıyıksız, hep gülüyorlar, çok başarılı imiş gibi birileri bunları hep pohpohlanıyor.

15 Temmuz darbe girişiminden 10 gün sonra İzmir DHA'ya bir haber vermiş, Hürriyete de koydurmuş. "Babam FETÖ'yü yargıladı, 3 yıl ceza aldırdı" diye. SORAN MI OLDU O HENGAMEDE TUNÇ SOYER?(1) Böyle bir habere niye ihtiyaç duydu-n?

Ve Anıtkabir’de şunu demiş:"Bu, hakikaten 40 yıl öncesinde kalmış aslında. Artık tarihçilerin muhasebesini yapması gereken bir konu. Bunu bugünün Türkiye'sinde bir siyasi enstrüman olarak, ....... Dahası çok karanlık bir dönem, hiç kimsenin arkasında duramayacağı, hiç kimsenin sahip çıkamayacağı bir dönem. .... "

1- İşkence insanlığı yüz karasıdır. İşkence adaletin konusudur. Tarihin konusu olamaz.
2- Babasını siyasete malzeme yapmıyor kimse. Bir vakıa var ortada. "Keşke olmasaydı" demek yerine "kimsenin arkasında duramayacağı bir dönem" diyerek işkenceye sahip çıkıyorsa, işkence görenler adına biz haydi haydi SAHİP ÇIKIYORUZ ülküdaşlarımıza.
3- Tunç Soyer o dönem 21 yaşında kazık kadar adamdı. Aynı işkencelerden geçse, 38 yıl sonra "tarihin konusu" der miydi? Bu işler turistik otellere tepeden pike ile inip bedavaya müdürlük yapmaya benzemez Tunç efendi?

CHP Tunç Soyer'i bilerek aday yaptı. İzmir'de olsam Konak meydanına çadır kurar, seçim sonuna kadar işkence resimlerini sergilerdim. İşkence görenlere bu izin verilmeli.

Bu Soros taktiğidir. Kesin kazanacaklarına inandıkları İzmir'de Tunç Soyer'i tartıştırıyorlar. Niye ama? (Bu ad ortaya atıldığında bunların olacağı belli değil miydi?)

Soros, manivelanın desteğini İzmir'e dayadı. Azami dikkat gerekiyor. İstanbul’da başaramadıklarını, İzmir’de deneyebilirler.
Geri çekilmeden, bilerek, ileri hareket şart.

neval kavcar

Not: 1-Vahşi batı hep aynı noktada. ABD’de özel seçilen kişiyi AB parlemontosu, Venezuela  'geçici' başkanı olarak tanıdı. 15 Temmuzda millet sokağa çıkmasaydı, 16 Temmuz saat 12 de sizce kimi tanıyacaklardı?
2- Ne kadar boş bir kafa. "Tunç Soyer Seferihisarda kalsa idi bunlar olmazdı" diyor Akşener.. Konu büyük balık değil ki. Böyle bir adın İzmir'in başına geçirilmesi. İlçe ile büyükşehirde bir adın parlatılması, meydan okunması aynı mı?TUNÇ SOYER, CHP genel başkanlığına da hazırlanıyor batı tarafından. Sonrasına bakacaklar. Kemal Beyle olmadığını gördüler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder