27 Ocak 2019 Pazar

İyi Parti kimi kandırıyor?


Neval Kavcar
YATA eski genel başkanı Bahadırhan Dinçarslan 15 Temmuz gecesi “lütfen bu gerçek deyin. İhtilal oldu deyin” twiti sebebiyle, İP’ten istifa ettirilmişti. YATA’cıdan vazgeçmeyeceklerini biliyordum da nereden kafa çıkaracak acaba diye bekliyordum. İP’in televizyonu Türkiyem.tv’den çıktı.

NATO sevgisi ile dolu gençler kolay yetişmiyor tabii. Ümit Özdağ abisi başta olmak üzere gerekeni yapmış, itina ile göz önüne yerleştirmişler.  
***

Egetürk.tv

Bu arada İyi partilileri epeyce yıkayıp yağlayan Edremit çıkışlı Egetürk tv’nin açılışını 2014 yılında Saruhan Medya A.Ş. başkanı Necati Saruhan’la birlikte Bülent Arınç yapmıştı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ ile ilişkisi sebebiyle kapatılan ESİAD(Edremitli iş adamları derneği) reklamlarına yer vermişti Egetürk.tv. ESİAD, FETÖ’cülükten yargılandı.

Türkiyem.tv’den nasıl Egetürk.tv’ye geçtin derseniz, birkaç gün önce bu tv kanalında MHP genel başkan yardımcılarından birinin twiti yer almıştı.. FETÖ’nün nerelere yumurtasını bıraktığını zaman içinde ya göreceğiz, ya da ölü doğum olacak. 
*** 

Manisa MHP il başkanının başına ne çorap örülecek diyordum ki..

2016 yılında Devlet Bahçeli gidecek Akşener gelecek” diyen Manisa Büyükşehir Belediye başkanı tekrar aday gösterilince acaba il başkanını ne zaman görevden aldıracak diye düşünüyordum ki, aldırdı. Sahi, MHP eski il başkanı ne yaptı da hem kendisi alındı, hem parti geçici de olsa kapandı. 

Aynısı Deniz Depboylu sebebiyle, Olcay Kılavuz’un başına geldi. Aydın ocak kapandı, Olcay Kılavuz görevden alındı. Saldırı altında MHP için elini taşın altına koymayanlar, bir kenara çekilip sonucu bekleyenler, her şey yoluna girince Devlet Beye “kıymetlimiz” yağı çekiyor.

Oysa asıl “kıymetlimis”ler, bir sözleri ile yılların ülkücülerini yerinden ettiler.

“Sadakat, MHP’de ister istemez sorgulanmaya başlandı.”

                                              



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder