28 Aralık 2019 Cumartesi

Mesai Ülkücüleri ve Murat İde

                                                                         
Neval Kavcar

                     İhlaslı dava arkadaşlarımı tenzih ederek..

MHP içinde hasbelkader bulunmuş olanların yani maaşlıların, ayrıldıktan sonra kendilerini “ülkücülük” üzerinden pazarlamasından medet umanlar hep olacak. Murat İde’de onlardan birisi. Saldırıya uğramış. Sebep olarak da yazdığı son köşe yazısı gösteriliyor. Bir daha okudum o yazıyı. Sıfıra sıfır elde var sıfır.

Kanal İstanbul üzerine mevzu. Bahçeli dün başka, bugün başka konuşuyor demiş mealen. Kanal, Montrö’yü tartışmaya açıyormuş. Hepimiz şunu biliyoruz ki, olası suyolu Montrö’yü etkileyecek coğrafi konumda değil. Montrö’den habersiz Murat İde ciddiye alınmaz yani. 

Devam edelim. Ertesi gün cezaevine girecek gazeteci arkadaşına da bir gece öncesi saldırılmış, hastanede günlerde yorgan döşek yatarken, muhalefet liderleri ziyarete gelmişti. O da ertesi günü cezaevine girmemişti. 

Murat İde’de, Kara Murat gibi silahını çekmiş, sözde onu dövmeye gelenleri dağıtmış. Demek ki ortaoyunu için gelmişler yanına.

Kendisi gibi profesyonelce maaş karşılığı ülkücülük yapanlar arasında aranmalı o tipler. Onlardan MHP’de halen var. 08-17 mesai ile memuriyet zihniyetinde çalışıp, yağdanlık olma ile meşguller.

Bu demek değildir ki, MHP sadece ülkücülerden oluşmalı. Türk Milliyetçiliği davasına sadık olma haricindekiler, yani aziz millete bilgisi ile fayda olacak herkese kapılar açıktır. Sıkıntı, profesyonel tiplerin davaya yön verilen noktada bulunmasıdır.  O zaman yedi düvelin çözemediği Türk Milliyetçiliği ruhaniyeti, mesai ülkücüleri eli ile tarih olur. Şu anda öyle bir tehdit kapıyı çalıyor.

MHP kendi sigortasını attırırsa, Türkiye’nin sigortası atar. Yedi düvele karşı ölüm kalım mücadelesinde MHP dik durmalı ki, devlet adım atabilsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder