22 Nisan 2019 Pazartesi

Devlet A-BD’ye “PKK’ya desteği kesin” derken, CHP-SP-İP, HDP ile el ele

                                                                               
Neval Kavcar
HDP; CHP-İP-SP ile ittifak yaptıklarını ve başarılı seçim süreci geçirdiklerini açıkladı. Kılıçdaroğluna, Akşener’e ve Karamollaoğlu’na teşekkür edip, “Kürdistanî partiler” dedi. Yani “Kürdistan” için çalışanlar dedi.

 Devlet ABD’ye, “PKK ile değil, Türkiye ile ol” derken, CHP-İP-SP; PKK Partisi ile ittifak yapıyor. Milleti sığır yerine koymanın adı ne zamandan beri demokrasi oldu?

CHP liderinin “güvenlik yetersizdi” dediği köyde önce Mansur Yavaş protesto edilince ek tedbir olarak: “1 jandarma komando bölüğü, 15 jandarma asayiş timi, 2 jandarma özel harekat timi, 1 TOMA, bir kobra aracı, Jandarma İstihbarat Komutanlığından 20 personel ve ayrıca Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 300 çevik kuvvet, 9 özel harekat timi, 3 polis asayiş ve 1 polis trafik ekibi, ejder zırhlı araç..” gelmiş. 

Kemal Bey için, TSK'nin tamamını mı Çubuk'a getirselerdi acaba? baktım tank yoktu mesela.

Neyse efendim, köyün kadınları Mansur Yavaş’a tepki göstermiş. O da durumu sezmiş.CHP lideri ile arasında ki 15 metreyi korumuş.  Kemal Bey götürülürken sır olmuş. Onca resim karesinin bir tanesinde yoktu. Hatta tepki artınca, olay sonrası Ankaralılar genel merkez önüne çağrılıp Kemal Bey “bir canım var” hamaseti yaparken kafasını atkının içine gömdüğü gibi yaparak, uzaklaştığı iddia ediliyor yanındakilerle..

Gezi olaylarındaki “hükümet karşıtı” isyanı kutsayan Kemal Bey, şehit cenazesindeki infiali anlamak yerine örgütlerini sokağa çağırıyor.

Giderek sokağı zorlama, YSK’yı baskılama peşindeler. Ortada İstanbul savaşı var. Yapılan her türlü hileye rağmen, sandıkta kazanamadıklarını şirretlikle alma peşindeler.

Not: 1-Köyde ne oldu? Olup biteni toparladığımızda, şehit cenazesinin acısı ile CHP’nin PKK partisi ile birlikte hareket edişine tepki gösterildi. CHP lideri “nerde hata yaptık?” özeleştirisi yerine, ortalığı karıştırıcı demeçler veriyor.
        2- CHP liderinin cenazeye gideceğini kendisi ve korumasından başka kimse bilmiyor. Ek koruma da talep edilmemiş. Şak törene gidiyor. Ortada bir provokasyon varsa kendinde ve koruma müdüründe arasın Kemal Bey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder