4 Eylül 2018 Salı

Şehit Osman Kavcar Ülkü Ocaklıydı

                                                          Ülkücü Şehit Osman Kavcar
                                                   
Bir rüya görmüştüm. Cami duvarına dayalı tabuttan kan sızıyordu, on gün geçmedi ki, Osman şehit oldu. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Bizler geride kalsak da, aynı azimle davamıza sahip çıkıyoruz.

Osman Kavcar 22 Ağustos 1979’de Denizli’de komünist katillerce, ağzının orucuyla sırtından vuruldu. Kurşun kalbine isabet ettiği halde “kelime-i şehadet” getirdi. Doktoru “kalbinden vurulan anında vefat eder” demiş. Ki o ana, arkadaşı Mehmet Ali şahittir.

Ülkü ocaklıydı, cenazesini ülküdaşları taşıdı.

Davasından zerre taviz vermeden yaşadı. Kendisini tanıyorum, yaşasa idi, aynı yolda olurdu. Hele ki her yanından FETÖ’cü, NATO’cu dökülen, PKK partisini meclise sokan İP’in, Denizli’de nefesini keserdi.

Osman vefat edeli 39 yıl oldu. O süre zarfında MHP’liler ailesini yalnız bırakmadı, sağ olsunlar. Derken içlerinden bazıları başka partili oldu, MHP ile ilgileri kalmadı. Başbuğumuzun “ülkücü MHP’de olur” dediğini hiçe sayan, o kişiler geçmişten gelen samimiyeti kullanıp, sıfır olan varlıklarını o kutlu mirasla parlatmaya çalışıyor şimdi.

Şehidimizi sonsuz bir kinle kıyamete kadar devam edecek acıyla kalbimize gömdük” bildirisini yayınlayan Denizli Ülkü Ocaklarıdır. Tabutu omuzlayan MHP’lilerdir. Osman’ı şehit eden Kürtçü Komünistlerle aynı kulvarda yürüyenler, hangi hakla şehidimizin mirasına konmaya çalışıyor?

Neyse efendim, dün tesadüfen şehidimizin abisinin gördüğü bir fotoğraf karesi üzerine, bu satırları yazmaya başladım. İyi Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk mazbatasını alınca, ülkücü şehidin mezarına ve babasının yanına koştu, haberi resimlenmişti. Üzüldük, İyi Partinin Osman Kavcar’ı istismar fotoğrafıydı o.  Ülkü Ocakları mensubu olarak 39 yıl önce şehit olan kardeşimizin İyi Parti ile ne ilgisi var?

Osman şehit edildiğinde 7 yaşında olan Yasin Öztürk, eğer şehidimizle ayni maneviyatı paylaşıyorduysa başka partide işi nedir?

Nasıl bir illiyet bağı kurabiliyorlar, bu hakkı onlara kim veriyor? Masondan, FETÖ’cüden, NATO’cudan, PKK sempatizanından geçilmeyen bir partiden vekil olmuş birisi, şehit babasını ziyarete gidiyor, resimler çekiliyor, sonra ülkücü şehit Osman Kavcar’ın adının da geçtiği bir haber yapılıyor, basına servis ediliyor. Yazık..Çok yazık.

Mutlaka birçok ülkücü buna üzülmüştür. Osman’ın abisi de üzüldü.

Özetle; Hiç kimse, yakınları dahil ülkücü şehidimizin istismar edilmesine müsaade etme hakkına sahip değildir. 

Osman Kavcar ülkücülere mal olmuş, ülkücü şehidimizdir. Maneviyatı ülkücülere emanettir.

Herkes haddini ve yerini bilmeli velhasıl.


Neval Kavcar 
4 Eylül 2018


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder