22 Nisan 2020 Çarşamba

Kovid’e yeni müttefik, HIV(Aids) mi? Ve Pelin Otu

                                                               Yeni Çin Bayrağı     
Neval Kavcar
Çin ve Dünya Sağlık örgütü, Koronavirüs’le savaşan ülkelere karşı adeta el ele. Devletler virüsü tanımlama aşamasındayken, Çin diyor ki “virüs mutasyona uğradı, kırk tür haline geldi.” Adeta “boşuna ilaç, aşı için uğraşmayın işe yaramaz” diyorlar. Peki nerden biliyorlar, mutasyona uğradığını, bilmem kaç tür olduğunu?

Çin’de başladığı halde en çok canı AB’de alan virüs, Çin’i neden teğet geçti? Var mı izahı? Wuhan dışına çıkmayan kovid, nasıl olup da başka devletlerde jet hızı ile dağılıyor? Çin’in hepsine cevabı var. Virüs “Avrupa’da mutasyona uğradığından çok can almış.” Avrupa adına açıklama yapıyorlar. Sanki Kovid onlara ne yaptığını anlatıyor.

Çin’e destek, DSÖ başkanı Bay Tedros’tan geliyor. “Laboratuvarda üretilmedi, Hayvan pazarından yayıldı ihtimalen” diyor. Dünde de: “Daha en kötüsünü görmedik” dedi. En kötüsü Hiv(Aids)-li Kovid mi?

 “Ekonomilerinizi kapatın, iflas edin” der gibiydi. Virüs çok can alıyor, normal hayata dönülmesinin tehlikesini görüyorum. Lakin en başta, yılışık virüs için “maskeye gerek yok” diyen de Tedros’tu. Yani? Bundan sonra DSÖ’nün ruhuna el Fatiha. Ana cephaneliği ilaç tekellerinden gelen, kendisini de o göreve Rothschıld ailesinin getirdiğini düşünürsek, DSÖ’nün sıfırdan yapılandırılması şarttır.

Dünyayı eve kapatan görünmez katilin yapısında insan DNA’sına düşman 9 protoin olduğunu ABD’li bilim adamı açıkladı. Vücut sayısız düşmanla aynı anda savaşamıyormuş.. Yine Fransız bilim adamı “Virüs Çin’de üretildi” açıklaması yaptı. Üzerinde Hıv parçacıklarına rastlanılmış. O daha insaflı “acaba HIV’e karşı aşı mı üretiyorlardı?” diyor. 10. Protin Hıv mi olacak acaba? Daha kötüsü Hıv20 olmaz inş.

Bugün pelin otuna başlayacağım.. Adını bilerek veriyorum. Bir yakınım, sarılık geçirmişti. Kısa sürede iyileşmişti pelin ile. Sarılığı yapan organizma da bir virüs. Şu an için ne aşısı, ne de bilinen tedavisi yok zaten. Tedbirle eş zamanlı kullanmakta fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder